Welk badkamermeubel plaats jij in je nieuwe badkamer?

Het verbouwen van je badkamer is iets waar je flink tegenop kan zien. Al dat stof en die troep en waar moet jij douchen of in bad tijdens de verbouwing? Het eindresultaat echter maakt dat alles de moeite waard was. Al dat stof en die troep zijn zo weer vergeten als je voor je nieuwe badkamermeubel staat. Maar welk badkamermeubel kies je? Ga je voor een  tijdloos exemplaar dat de komende 30 jaar niet vervangen hoeft te worden of kies je iets in een industriële, romantische of landelijke sfeer. Gelukkig duurt je verbouwing nog even en heb je de tijd om uitgebreid online te gaan shoppen.

Een badkamermeubel is een moeilijke keuze

Want kies je vooral voor mooi of kies je vooral voor praktisch? Wil je een geïntegreerde spiegel of een los exemplaar? Ga je voor een zwevend of of een staand badkamermeubel en wil je dat dan op de standaard hoogte of liever wat hoger of lager? Wil je ingebouwde spotjes of heb je genoeg aan de grote badkamerlamp? De keuzestress kan je misschien te veel worden. En daarom is het slim om, voor je gaat zoeken, eerst je budget voor het badkamermeubel te bepalen. Hierdoor kun je online alvast filteren en worden de mogelijkheden al meer overzichtelijk.

En wat denk je van het toilet?

Met het uitzoeken van je nieuwe toilet moet je op tijd beginnen. Het kan voor de verbouwing namelijk een enorm verschil maken of je kiest voor een staand- of een hangend toilet. En wil je daar dan een los bidet bij of een geïntegreerd systeem? En wat denk je van een urinoir? Zeker in een mannenhuishouden kan een urinoir een uitkomst zijn. Maar ook hier moet je eigenlijk nog voor de verbouwing begint al over uit zijn.

Genieten van je nieuwe badkamer

Als je badkamer dan eindelijk helemaal klaar is, het badkamermeubel staat (of hangt) en het toilet hangt (of staat), het ligbad is geplaatst en je eindelijk die inloopdouche hebt die je altijd al wilde, dan wordt het tijd voor de echte styling. Kies mooie nieuwe handdoeken en washandjes. Ga voor een mooie prullenbak, toiletborstelset en wcrolhouder. Zet een mooi zeeppompje op je wastafel en geniet! Het duurt altijd weer even voor je je weer helemaal thuisvoelt in je nieuwe badkamer, maar door er mooie spullen in te plaatsen ervaar je in ieder geval het gevoel van luxe. Een wellness in je eigen huis! Dan maakt het helemaal niet meer uit dat je niet weet waar je de shampoo hebt gelaten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *