Cadeau’s voor op een vrijgezellenfeest

clone a willie

Een vrijgezellenfeest is het feest voor verloofde stellen. Nog een keer helemaal los gaan voordat je voor altijd aan elkaar verbonden bent. Voor de een kan het feest als een verrassing komen en de ander heeft het zelf helemaal georganiseerd en uitgestippeld. Een ding is zeker, namelijk dat het leuk, ongemakkelijk en laat gaat worden. Om het nog ongemakkelijker te maken dan het al is, zijn er een paar leuke attributen die je de bachelor of bachelorette kan geven. 

Iets anders dan een simpele dildo

Ze gaan trouwen dus je zou zeggen dat er geen dildo meer aan te pas hoeft te komen, maar niks is minder waar! Als je met een grappig en origineel cadeau wilt binnenkomen is de clone a willie misschien een leuk idee. Hierbij maak je een exact kopie van je eigen geslachtsdeel of die van je verloofde. Zo heb je altijd nog een plan B voor het geval dat. Het komt zelfs met een vibrator waardoor de clone a willie hetzelfde gebruikt kan worden als een dildo. 

clone a willie

Stressballen

Niet alleen de bruiloft is een stressvolle situatie, het getrouwde leven zelf ook. Om goed tegen deze stress te kunnen, kan je stressballen geven, in de vorm van ballen en borsten natuurlijk. Met deze stressballen kunnen de bachelor en de bachelorette beiden hun stress op de ballen uiten in plaats van op elkaar. 

Pantoffels

Als je vrijgezellenfeest ook inhoudt dat je in een hotel slaapt, zijn de pantoffels daar misschien een beetje saai. Het moet natuurlijk wel in de sfeer van een bachelorparty blijven. Hoe kan je dit nou beter doen dan door pantoffels te dragen met borsten of pennissen er op. Laat ze er mee rondlopen en zie het schaamrood op hun gezicht. Daarbij hebben ze ook gelijk fijne pantoffels om te dragen op hun huwelijksreis. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *