De geschiedenis van polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren is een Amerikaans kleding en lifestyle bedrijf. Het bedrijf is opgericht door Ralph Lauren in 1967 en begon met het verkopen van stropdassen. Twee jaar na de opening opende hij zijn eigen winkel. Het werd pas een internationale winkel in 1981 toen hij zich ging vestigen in Londen. Sinds deze tijd is hij een echt begrip geworden in de wereld van mode.

Wat verkoopt Polo Ralph Lauren tegenwoordig?

Polo Ralph Lauren ontwerpt tegenwoordig iconische en semi-formele kleding die een echte behoefte zijn in je kledingkast.Zijn shirts, truien en chino’s zijn al sinds de jaren tachtig enorm populair. Ook woonaccessoires en parfums worden in meer dan 100 winkels over de hele wereld verkocht. Alle artikelen (of het nou kleding of parfums zijn) dragen het bekende logo van een polospeler te paard. Ht is een klassiek en krachtig zwart wit logo dat iedereen tegenwoordig wel kent. Zo wordt elk artikel goed herkend.

Het succes van Ralph Lauren

het verhaal van Ralph Lauren is een typisch voorbeeld van de American Dream zoals we hem ook wel kennen. Hij begon als een arm persoon en heeft zich door eigen ambitie omhoog gewerkt naar rijkdom. Ondanks dat veel factoren meehielpen om Ralph een imperium op te bouwen was het toch wel duidelijk dat hij er zelf hard voor heeft gewerkt om dit imperium op te bouwen. Hij werkte alsof er geen morgen was en dat typeerde hem wel. Dit polo Ralph Lauren logo heeft een merk van nul euro naar een miljarden imperium geleid. In 2021 worden de polo’s in ongeveer 13.0000 winkels over de hele wereld verkocht en zorgt voor een omzet van meer dan 6 miljard per jaar. Het spreekt vooral veel consumenten aan door het schone, aantrekkelijke en unieke logo. Het merk is een echte verkoopmachine voor elk bedrijf dat polo Ralph Lauren in zijn winkel heeft hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *