De populairste accessoires voor modieuze mannen

Als man kan je er tegenwoordig wat modieuzer bijlopen. Vroeger werd je raar aangekeken als je goed gekleed was, daar wordt je nu metroman genoemd. Als man kan je er op veel verschillende manieren goed gekleed bij lopen. Wij vertellen je graag welke accessoires de modieuze, ofwel metroman, graag draagt. Lees je met ons mee?

Ketting

Een ketting is iets wat tegenwoordig door steeds meer mannen wordt gedragen. Vaak zien we dat de gouden ketting en de zilveren ketting het meest worden gebruikt. De mannen met wat meer geld kiezen vaak voor de gouden ketting. En soms met nog wat diamanten er in als ze echt geld te veel hebben. Daarnaast zie je de wat nuchtere Hollander met een zilveren ketting. Vaak is dit een andere soort ketting dan die van goud.

Armbanden

Een armband is iets wat je eerder refereert aan de vrouw. En toch zien we dat merken als Buddha to Buddha het voor elkaar hebben gekregen om de armband bij mannen helemaal hip te maken. De grotere zwaarder armbanden zijn niet aan te slepen zo populair zijn ze geworden. Soms wordt er zelfs voor gekozen om meerdere armbanden om een arm te dragen. Vaak zijn dit weer de mannen die te veel geld hebben.

Horloges

De horloge is vaak ook een accessoire om jouw klasse te laten zien. Er zijn veel verschillende merken die bij mannen populair zijn. Daarnaast zien we dat dit ook verschilt per leeftijdscategorie en afkomst. Zo kopen Nederlanders andere soorten horloges dan Nederlanders van Turks komaf. Een populair merk onder de Nederlanders van Turks komaf zijn de Emporio Armani’s en onder de Nederlanders de Grand Seiko. Wat voor horloge heb jij thuis? Een ander populair merk is toch wel Fossil. Dit is een degelijk horloge tegen een mooie en betaalbare prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *