Een beter thuiskantoor

We werken allemaal veel thuis. Sommigen gaan nog regelmatig op locatie aan de slag maar voor wie dat niet hoeft, is thuis werken de nieuwe norm. En dat betekent dat je thuis een werkplek nodig hebt. Nou lijkt het misschien raar om nu nog met een plan te komen voor een werkplek in eigen huis. De meeste mensen hebben of een kantoor of een prettige eettafel om aan te werken en het einde lijkt in zicht. Toch is het voor sommige mensen een vorm van ‘normaal’ die ook na de crisis blijft. Dan is een thuiskantoor wel een must aangezien het een vaste werkplek wordt.

Goed en ondersteunend meubilair

Dat betekent dat je goed meubilair nodig hebt. Want hoe fijn die eettafel ook is, om daar nou heel de dag aan te zitten, is ook niet wat. Je hebt een bureau nodig waar je al je spullen op kwijt kan tijdens het werk maar ook daarbuiten, zo kan je ook niks kwijtraken. Daarnaast heb je een stoel nodig die je lichaam ondersteunt, tijdens de lange dagen. Zo voorkom je rugklachten. En behoud je een goed postuur. Rechte rug, gemotiveerde houding, dat soort dingen.

Warm of koud licht?

Ook de lichtinval is heel belangrijk in je werkplek. Natuurlijk licht is heel belangrijk. En de meeste mensen werken ook prettiger als er een raam in hun kantoor zit. Mocht dit niet het geval zijn dan kan je ook natuurlijk licht nabootsen met speciale lampen. Daarnaast voelen we ons meer op ons gemak met warm licht maar werken we beter door koud licht. Allemaal dingen om te overwegen dus. Gelukkig kan je met een LED spot op een duurzame manier allerlei kleuren en felheden aan licht toevoegen aan een ruimte. Laat de spots op het plafond monteren of zelfs inbouwen. Bouw je een opslagplaats om? Dan kan je kiezen voor LED verlichting van High Bay.

Gemotiveerd naar binnen, voldaan naar buiten

Het mooie aan een kantoor thuis is dat je het helemaal kan aankleden zoals je wilt. Ga jij voor een retro look of werk je beter in een minimalistisch ingerichte ruimte? Het belangrijkste is het dat je in de ochtend op een werkdag de ruimte in kan gaan. En er na 5 uur ook weer uitgaat. Door de deur te sluiten achter je, creëer je een manier om werk en privé gescheiden te houden. Maar door de persoonlijk aangeklede ruimte ga je ook vol energie naar binnen en bevind je je graag in de ruimte om aan het werk te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *