Een fris briesje in je huis dankzij een luchtreiniger

Buiten kun je in de regel genieten van een frisse wind. In hoeverre de lucht om je heen ook echt fris is, is uiteraard afhankelijk van waar je je bevindt. Ben je in een dorp met 500 inwoners of bevind je je in hartje Amsterdam? In het eerste geval ruik je vooral gras, bomen, mest en andere natuurlijke geuren. In Amsterdam ruik je vooral heel veel wiet. Maar in beide gevallen heb je wel gewoon een frisse wind om je heen. Er is dankzij de wind een constante aanvoer van frisse lucht. In je huis is het echter windstil en daardoor is het thuis met de luchtkwaliteit net zo gesteld als met de waterkwaliteit in een stilstaande poel. Zonder stroming waardoor er constant nieuw en vers water in een poel kan stromen, is een poel al snel een bron van leven. Planten, algen, bacteriën en noem het allemaal maar op kunnen allemaal rustig ontwikkelen in een stilstaande poel. Als de lucht in een woning niet af en toe opgefrist wordt, dan heb je ook kans dat de luchtkwaliteit steeds minder wordt. Allergenen, nare luchtjes, fijnstof en bacteriën kunnen ongehinderd door de lucht in je woning dwarrelen. Als je niet af en toe een frisse wind laat waaien door je woning, wordt dat ook alleen maar erger. Het zuurstofgehalte wordt ook steeds minder, want de zuurstof die je inademt komt niet 100% meer terug. Het wordt daardoor alsmaar minder fris in je woning als je niet zorgt voor een fris briesje. Maar dat briesje is lastig te realiseren in een woning. Je kunt daarom vaak beter een luchtreiniger kopen bij proairtech. Deze luchtreiniger kan dagelijks alles wat niet in de ruimte thuis hoort eruit filteren. Of je de ramen dan dicht houdt of niet, het is dankzij de luchtreiniger altijd lekker fris in huis waardoor het in ieder geval lijkt alsof er dagelijks een fris briesje door de woning waait. Er zijn genoeg redenen waarom je niet altijd kunt vertrouwen op frisse lucht van buiten. Ten eerste is deze lucht in de winter veel te koud. Ook in de herfst en lente is het zelden warm genoeg om de ramen open te laten staan. Althans, niet als je thuis bent. In de zomer heb je hetzelfde probleem, maar dan met warme lucht. Je wilt het in huis dan koel houden en warme zomerlucht helpt daar niet bij. Los van de temperatuur, heb je ook te maken met de luchtkwaliteit van buiten. Als je midden in de stad woont, is het met luchtkwaliteit van buiten vaak niet veel beter gestemd dan met die van binnen. Daarom is het in de regel gewoonweg beter om te vertrouwen op een luchtreiniger. 

Kijk snel voor meer informatie over de luchtreiniger op proairtech.nl

Mocht je een luchtreiniger willen kopen, dan kun je voor de nodige informatie alvast terecht op de site van proairtech.nl. Hier vind je alles wat je moet weten over luchtreiniger en je kunt daarna ook meteen luchtreiniger kopen. 

De voordelen van de webwinkel

Als je ervoor kiest om een luchtreiniger te kopen bij proairtech, dan kun je in ieder geval profiteren van voordelen als:

  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Uitstekende service
  • Veilig betalen met iDeal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *