Een Pokemon booster box online kopen

Pokemon booster box

Je hebt er vast wel iets van mee gekregen de laatste tijd, namelijk Pokemon kaarten. Steeds meer mensen zijn deze weer gaat sparen en verzamelen. Daarom was het ook een tijdje er lastig om aan kaarten te komen. Nu is de gekte zeker nog aanwezig, maar zijn winkels er ook op voorbereid. Pokemon kaarten kunnen ook een hoge waarde krijgen. Dit geldt voor oude kaarten, maar ook voor nieuwe kaarten. Veel mensen willen deze kaarten ook bemachtigen zodat ze de kaart kunnen toevoegen aan hun collectie. Het is voor vele ook leuk om dan zelf pakjes kaarten te halen en te hopen dat ze een goede kaart trekken. De kans dat je het niet krijgt is ook zeer groot, maar om de kans te vergroten kun je een Pokemon booster box kopen. Dan zul je in een doos maar liefst 36 pakjes aan kaarten vinden.

Waarom zoveel?

De vraag die je nu dan kan hebben is misschien wel waarom je zoveel kaarten zou willen bestellen. Een Pokemon booster box bevat namelijk 36 pakjes met ieder tien kaarten in het pakkje. Dat zijn dus 360 kaarten. Per pakje kaarten is de kans dat er één in zit die zeldzaam is. Dit is dan waarom de pakjes worden gekocht om te hopen dat ze die ene zeldzame kaart eruit halen die ze willen hebben.

Pokemon booster box

Kosten

Wanneer je dus een Pokemon booster box wil kopen betaal je ook ongeveer de prijs van 36 losse pakjes. Vaak zie je wel dat je er korting overheen krijgt omdat je dus een groot aantal in een keer besteld. Online kun je vaak ook nog aanbiedingen vinden. Het is wel slim om het bij een officiële winkel te halen want er zullen ook veel nep kaarten en pakjes Pokemon kaarten in omloop zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *