Ga voor het Asus assortiment bij Azerty: alle keuze

Asus assortiment bij Azerty

Er zijn een paar van die computermerken die iedereen kent maar waarvan niet iedereen weet wat ze eigenlijk allemaal produceren. Een mooi voorbeeld daarvan is Asus. Het Asus assortiment bij Azerty is gigantisch. En toch kennen veel mensen dit merk alleen van de laptops. Asus is echter zoveel meer dan dat.

Asus: het bedrijf

Asus is eigenlijk al veel ouder dan je misschien denkt. Want wist je dat dit merk al in 1989 is opgericht? Inmiddels is het uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven ter wereld met duizenden medewerkers. Maar het begon allemaal met een paar technici en een droom om een eigen bedrijf te starten. Het moederbord was het eerste product dat ze uitbrachten en dat is nog altijd waar ze bekend om staan.

Asus assortiment bij Azerty

Het moederbord van Asus

De mensen die verstand van zaken hebben, weten dat Asus  veel meer doet dan laptops maken. Sterker nog: juist het moederbord dat ze ontwikkelden groeide uit tot het populairste ter wereld. Taiwan werd door deze moederborden gezien als het centrum van van hoogwaardige IT-producten. Asus maakt onder andere dus:

  • moederborden
  • laptops
  • accessoires zoals koptelefoons en toetsenborden
  • monitoren
  • videokaarten

Ze maken overigens nog meer producten maar dit zijn veruit de populairste producten die Asus op de markt heeft. Je kunt  ze direct bij het bedrijf kopen maar er zijn ook een heleboel resellers te vinden op de wereld. Je kunt Asus dus altijd en overal aanschaffen, of het nu voor persoonlijk gebruik of voor je bedrijf en werknemers is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *