Heren overhemden boven je bermuda zoals een echte trendzetter

Mode is voor mij altijd een raar onderwerp. Ik snap het hele concept van mode niet. Ik vind namelijk dat kleding vooral comfortabel moet zijn. Als mijn broek niet lekker zit, kan het mij echt niets uitmaken als de broek er wel heel mooi uit ziet. Als mijn bermuda lekkerder zit trek ik de bermuda aan. Als aankomende zomer een model een ‘modieuze’ bermuda aan trekt zal deze opeens weer in de mode zijn. Het grote probleem dat ik op dit moment heb met kleding is dat het niet meer praktisch is. 90% van de dames broeken hebben niet eens genoeg ruimte voor hun telefoon. Shirts zijn allemaal ontzettend strak, broeken zitten enorm strak en tonen je hele lichaam. Het toppunt voor mij zijn de gaten in de broeken en dat mensen hier extra geld voor willen betalen. Kleding is naar mijn mening oncomfortabeler geworden en ik wil graag weer mijn praktische en comfortabele kleding terug.

 

Wat is er mis met mijn opbergruimte?

Het voordeel van de heren overhemden en een bermuda is dat het lekker ruim zit. Heren overhemden zijn bijvoorbeeld nooit ontworpen om strak te zitten, er zit namelijk helemaal geen rek in de stof. Heren overhemden blijven in deze tijd ook nog best populair alleen zijn heren overhemden niet meer alleen van katoen of linnen gemaakt. Vaak zit er ook een vorm van elastiek in. Dat betekent dat de overhemden strakker kunnen worden gemaakt om de stof meer mee rekt. Dit voel voor mij zo onnodig. Er is niets mis met traditionele heren overhemden. Persoonlijk vind ik strakke heren overhemden ook helemaal niet mooi zitten.

 

Bermuda’s zijn misschien wat problematischer

Overhemden zijn een redelijk neutraal onderwerp. Als ik vertel dat ik heren overhemden mooi vind is dat niet heel bijzonder, maar ik denk dat mijn liefde voor de bermuda wel wat aparter is. Mijn liefde voor de bermuda is begonnen op mijn zomervakanties als ik veel spullen mee moest nemen tijdens het klussen buiten. Een bermuda geeft gewoon ontzettend veel opbergruimte en naar mijn mening zien ze er nog best leuk uit. Alleen pas als een rolmodel een bermuda openbaar gaat dragen zal het populair worden. Omdat ‘de jeugd’ zich dan zou willen associëren met dit soort rolmodellen. Als Lewis Hamilton deze zomer uit zijn F1 auto stapt met een bermuda aan zal het populair worden, daar ben ik zeker van. Tot die tijd zal ik mijn voorliefde voor deze kledingstukken gedeisd houden. Heel populair is mijn broek nog niet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *