Het fijne van een stekkerdoos 6 voudig

stekkerdoos 6 voudig

Een stekkerdoos komt in veel vormen, kleuren en lengtes, maar hoe weet je nu welke jij nodig hebt? Dit is eigenlijk eenvoudig te bepalen, loop namelijk eerst bij jezelf na hoeveel stopcontacten je nodig hebt en waar je het voor gaat gebruiken. Wanneer je op zoek bent naar een simpele stekkerdoos dan zal een stekkerdoos 6 voudig meer dan genoeg zijn. Je zult dan vanuit het stopcontact zes nieuwe stopcontacten krijgen. Een simpele stekkerdoos zal dan betekenen dat je deze alleen in het stopcontact hoeft te doen en deze dan ook meteen kan gebruiken.

Met meer opties

Je kunt er echter ook voor kiezen om een stekkerdoos 6 voudig te kopen met een aantal extra opties. Een van de opties kan zijn met een aan en uit knop. Dan kun je er meteen voor zorgen dat alle stekkers geen stroom meer krijgen. Dit is helemaal handig wanneer je de stekkerdoos wel in het stopcontact heb zitten en hem niet gebruikt op het moment. Het is zonde als je de stekkerdoos erin hebt zitten en niet gebruikt. Met een simpel lampje in de knop zul je zien of de stekker doos aan staat of niet.

stekkerdoos 6 voudig

Een lange kabel

Een stekkerdoos 6 voudig zal ook met een lange kabel kunnen komen. Wanneer je hiervoor kiest heb je het gemak dat je het blok overal in huis kunt gebruiken. Zo kun je namelijk voor een kabel kiezen die maar liefst tien meter lang is. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je maar één stopcontact hebt, maar toch ook ergens anders stroom nodig hebt. Heb je niet zo’n lange kabel nodig, maar een normale kabel? Dan kun je deze uiteraard ook kopen. Echter zie je dat je een lange kabel ook voor korte stukken kan gebruiken, maar een korte kabel zal lastig zijn voor een lang stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *