Hoe richt je een kinderkamer in?

Een kindje op komst? Van harte gefeliciteerd! Een baby krijgen is vooral heel leuk, maar natuurlijk ook spannend. Er komt immers een hoop op je af. Met dit artikel kunnen we je alvast helpen met één taakje; het inrichten van de babykamer. Je leest hier drie leuke ideeën, die jij toe kunt passen in de kamer van je toekomstige kindje.

Stickers

Stickers zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele vormen, kleuren en maten. Als we het over stickers hebben, hebben we het dus niet meer alleen over de kleine plakplaatjes die we allemaal kennen. Vele websites bieden inmiddels prachtige sierstickers aan die perfect passen bij een babykamer. Denk aan een leuke deursticker van een giraffe, of aapje. Ook kun je naamstickers voor je baby af laten drukken die je boven het bedje, van je kindje kunt hangen. Kijk vooral eens rond op het internet, je zult vast een of meerdere stickers vinden in jouw stijl.

Kindervloerkleed

Ook vloerkleden zijn tegenwoordig beschikbaar in vele vormen en kleuren. Zo zijn er op veel websites kleden te vinden in de vorm van een dier, zoals een olifant, leeuw of schattige puppy. Houd je meer van iets simpels? Dan kun je natuurlijk ook een minimalistisch vloerkleed kopen in leuke pastelkleuren.

Een thermometer

We schakelen even over naar iets praktisch. Het klinkt misschien een beetje raar; een thermometer. Toch wordt het tegenwoordig aangeraden om een thermometer op de babykamer te hangen, om hiermee de temperatuur van de kamer in de gaten te houden. Een gezonde babykamer heeft namelijk een temperatuur van ongeveer 17 graden. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een mooie thermometer op te hangen; we hebben het immers nog steeds over de inrichting van een babykamer. Wandthermometers, zijn op het internet te vinden in verschillende kleuren, patronen en motieven. De thermometer hoeft dus zeker niet het mooie interieur van de kamer af te breken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *