Hoesjes voor iPhone 12 pro

De iPhone 12 pro kwam in september 2020 uit. Dit unieke apparaat was voor het eerst in jaren een compleet nieuw ontwerp van Apple, met een krachtige processor, 5G ondersteuning en een supergoede camera. Alles is mooi afgewerkt door glas en chirurgisch staal, waardoor de smartphone er echt prachtig uitziet. Aan zo’n modern model iPhone hangt natuurlijk een flink prijskaartje en hoewel de producten van Apple dat zeker waard zijn, is het toch slim om je telefoon zo goed mogelijk te beschermen. Kies daarom voor een hoesje iPhone 12 pro.

Waar je op moet letten

Het uitkiezen van een goed hoesje kan best een klusje zijn, daarom is het belangrijk dat je rekening houdt met een aantal dingen, zodat je geen miskoop doet. Allereerst moet je bij het kopen van iPhone hoesjes goed afwegen welke mate van bescherming jij nodig hebt voor je hoesje. Er bestaan bijvoorbeeld hoesjes die alleen beschermen tegen krassen en je telefoon verder niet beschermen. Daarnaast kun je kiezen voor een wat steviger hoesje, zoals een rugged armor case. Ook bestaan er hoesjes die volledig waterdicht zijn zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over beschadigingen van je smartphone. Verder moet je ook nadenken of je een simpel hoesje wil of liever iets waar je bijvoorbeeld je pasjes in kunt stoppen. Ook zijn er doorzichtige hoesjes, dan zie je het model van je iPhone nog goed. Naast de handigheidjes en bescherming die je iPhone hoesje kan bieden is je eigen smaak ook heel belangrijk. Als je bijvoorbeeld graag een vrolijk hoesje wil dan kun je kiezen voor een leuk kleurtje, of een mooie opdruk.

TPU Air Flow Case

Een eerste hoesje dat veel bescherming biedt en er ook nog eens leuk uitziet is de TPU Air Flow Case. Dit hoesje is verkrijgbaar in een aantal felle kleuren zoals turqoise, paars of rood, maar ook in neutrale kleuren zoals donkergroen en zwart. Verder valt het hoesje op doordat er een heleboel gaatjes in zitten. Hierdoor ziet het hoesje er heel uniek uit en kan de warmte beter weg.

Magnetische ring case

Als je op zoek bent naar een heel stevig hoesje, dan is een stoere magnetische ring case misschien wel wat voor jou. Dit hoesje biedt uitstekende bescherming én heeft een handige magnetische ring op de achterkant. Hierdoor kan de ring ook dienen als autohouder en als standaard, zodat je je iPhone altijd in een fijne houding kunt gebruiken. Deze hoes is verkrijgbaar in de kleuren zwart, metallic en rood.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *