Katoenen tassen laten bedrukken?

Katoenen tassen worden dagelijks steeds vaker en vaker gebruikt. Nu tote bags helemaal hip zijn, is er steeds meer vraag naar. Bij greengiving bieden wij de optie om katoenen tassen te bedrukken met een foto, logo of tekst na keuze. Dit is het ideale cadeau bij bijvoorbeeld een beurs, markt, of gewoon voor vrienden. Onze tassen zijn stevig afgewerkt, van hoge kwaliteit, en zullen jaren plezier brengen als vervanging van een rugtas of plastic tas. Het is een duurzaam cadeau dat keer op keer nuttig gebruikt kan worden, met een mooie foto of logo er op dat past bij uw bedrijf of vrienden. 

greengiving: Voor uw katoenen tassen

Op onze website bieden wij een groot aanbod aan verschillende katoenen tassen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een traditionele tote bag, maar ook een boodschappentas of weekend tas. Alle tassen die wij aanbieden op onze website kan u zowel bedrukt als onbedrukt kopen tegen een lage prijs. 

Katoenen tassen zijn een perfect reclamemiddel bij bijvoorbeeld beurzen of evenementen. Als iemand een tas krijgt, wordt deze vaker gebruikt bij bijvoorbeeld het halen van boodschappen, een dagje uit of winkelen. Hierdoor zijn de tassen overal door Nederland, met uw logo of foto er op. Dit lijd natuurlijk tot meer bezoekers op uw website, of bij uw instantie of werk. Een mooie tas kan dus veel andere nuttige functies bieden naast het dragen van boodschappen of andere zaken.

Bij greengiving kan u uw katoenen tassen laten bedrukken op 2 manieren. De eerste manier is de standaard zeefdruk, die erg geschikt is voor logos van bedrijven. Bij deze druksoort is kleurovergang en schaduw niet mogelijk, omdat bedrijfslogos deze vaak niet bevatten. Daarnaast kan u er ook voor kiezen om katoenen tassen full colour te laten bedrukken. Via deze methode krijgt u zelfs foto’s haarscherp afgedrukt op uw katoenen tassen.

Wilt u dus katoenen tassen bedrukken? U kan dit doen vanaf een kleine oplage vanaf 25 stuks. U kan zelf kiezen welke soort katoenen tas. Daarnaast bieden wij ook linnen tasjes, duurzame katoenen tasjes, en nog veel meer verschillende katoenen tassen. U kan zelf kiezen welke tas het meeste geschikt is voor uw bedrijf, instantie of vrienden.

Katoenen tassen laten bedrukken: Hoe werkt het?

U kan gemakkelijk katoenen tassen bedrukken via onze website in 5 stappen:

  1. Selecteer de tas die u graag wil laten bedrukken op onze website
  2. Selecteer de kleur van het product, zowel als de bedrukking op de voorkant als de achterkant
  3. Vul het aantal oplagen in
  4. Vraag een gratis digitale drukproef aan, of vraag vrijblijvend een offerte aan
  5. Zijn beide partijen akkoord met de bedrukking? Dan gaan de drukpersen lopen

Uw oplage aan tassen wordt binnen de kortste keren op locatie bezorgd, met logo en al. U kan er ook voor kiezen om extra te betalen voor een spoedlevering, of een sample te bestellen zodat u weet hoe het resultaat wordt.

Bij greengiving kan u voor een lage prijs een oplage aan katoenen tassen laten bedrukken, als reclame voor uw bedrijf of instantie. Katoenen tassen zijn duurzaam, en zorgen voor minder plastic in ons milieu. Daarom is dit dé oplossing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *