Kerstvakantie, tijd voor wat klusjes in huis!

Het is weer kerstvakantie! Er komt langzamerhand een einde aan het jaar 2020, de kinderen hebben al vrij en ook voor jou komen de kerstdagen en de jaarwisseling er alweer aan. Door de lockdown zijn we zeer beperkt in het doen van uitjes of andere leuke dingen, waardoor er meer tijd en ruimte komt voor klusjes binnenshuis. Een wintersportvakantie of een dagje naar een pretpark zit er niet in, waardoor we eens flink wat klussen kunnen uitvoeren in huis. Wat dacht je van het opknappen van de kinderkamer, of een gehele make-over door het huis te gaan schilderen? In dit blog geven we je graag een aantal tips om het klussen gemakkelijker te maken!

Verschillende klussen

Bijna in ieder huishouden staan er vele klussen op de planning die uitgevoerd zullen moeten worden, maar komt hier altijd maar vrij weinig van te pas. Dit zijn vooral het vervangen van een badkamer of toilet, maar ook schilderklussen worden in vele huishoudens nog wel eens uitgesteld. Wanneer je weet dat je klussen dient uit te voeren, is het verstandig om een lijstje op te stellen met noodzakelijke klussen, gevolgd door minder noodzakelijke of grote klussen. Door overzicht te houden weet je precies wat er gedaan moet worden, waarna je direct aan de slag kunt gaan!

Werken in de hoogte? Kies voor een kamersteiger!

Bij vele klussen die je uit wilt voeren, komt het nog wel eens voor dat je veel in de hoogte aan het werken bent. Schilderen van plafonds, het bevestigen van gipsplaten of andere soortgelijke klussen zijn allemaal klussen waarbij je boven je macht aan het werk bent. Met tillen zijn hier nog verschillende trucjes voor te vinden, maar kan boven de macht schilderen, timmeren of een andere soort klus, zeer nare klachten opleveren. 

Om niet meer boven je macht te werken en ten alle tijden aan goede houding aan te kunnen houden, kun  je ervoor kiezen om een rolsteiger te gebruiken. Een rolsteiger, ook wel kamersteiger genoemd, is een kleine steiger die binnenshuis te gebruiken is. De rolsteiger is gemakkelijk in elkaar te zetten en te verplaatsen, waardoor hij ideaal te gebruiken is bij verfklussen of andere klussen binnenshuis. De kamersteiger is te verkrijgen in verschillende maten en uitvoeringen, waardoor er op iedere werkhoogte gewerkt kan worden!

Rolsteiger kopen

Een rolsteiger of kamersteiger is gemakkelijk online te verkrijgen en zul je hier ook alle informatie vinden. Bepaal voor jezelf de grootte van de rolsteiger en de werkhoogte waarop je wilt werken, om uiteindelijk je keuze voor een rolsteiger te maken. Bestel hem voor 12:00, zodat je de steiger de volgende dag al in huis zult hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *