Mijn vriend verassen met een groot cadeau!

Het is bijna zijn verjaardag, mijn vriend wordt 32 jaar en wij wonen samen aan de prachtige gracht van Amsterdam. Mijn vriend is vaak op kantoor en werkt tot laat in de avond. Dit geeft mij de mogelijkheid om de hele dag voor te bereiden voor zijn verjaardag alles te regelen. Ik heb namelijk een fantastisch idee voor in onze tuin.

Amsterdam centrum

Het is altijd druk en je komt er nooit echt goed doorheen. Amsterdam. Niet ideaal voor met de auto, maar deze keer zal het toch echt moeten. Ik heb samen met mijn schoonmoeder op Tuinmeubelland.nl een gave loungesets gezien en er een gekocht, als verassing. In Amsterdam heb je niet veel vierkante meters, maar we hebben wel een tuin van 50 vierkante meter. De tuin is alleen nog een beetje leeg en hij kan wel wat opgefleurd worden. Samen met mijn schoonmoeder, shoppen we nog een aantal leuke accessoires voor in de tuin. Die goed matchen met de loungeset. Mijn vriend klaagt altijd dat hij niet even buiten een kopje koffie kan drinken in het zonnetje. Tijd voor verandering!

De dag van het organiseren

Omdat we dit op korte termijn hadden geregeld, was er flink wat hulp ingeschakeld. Amsterdam is geen pretje om iets af te leveren, maar het is gelukt. Samen met de familie pakken we de loungeset uit en zetten we het in elkaar. Ik had ook een hele grote strik gekocht om eroverheen te leggen, zodat het echt een verassing lijkt. Mijn niks vermoedende vriend kwam om zeven uur in de avond aan en had nog niks door. Ik had al de verpakkingen al weggebracht, dus je kon het ook nergens aan merken. Ik had allemaal leuke kleine hints opgehangen door het huis, zodat mijn vriend wel enigszins zou merken dat er iets aan de hand was. Ik had de gordijnen ook al dichtgedaan, waar je overigens wel een beetje doorheen kan kijken.

Verassing!

De hints werden langzaam duidelijk en op het moment dat hij richting de tuin liep, riep ik heel hard: ‘verassing’! Het werd hem ineens allemaal duidelijk. Een klein kind in een snoepwinkel, dat was de uitdrukking op zijn gezicht. Hij vond de loungeset en de accessoires erg mooi uitgezocht en we hebben de avond afgesloten in de loungeset met een glaasje wijn en de openhaard aan. Als kers op de taart had ik ook nog marshmallows gekocht. Onze avond kon niet meer stuk. Ook in Amsterdam is het mogelijk om je tuin in te richten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *