Probeer eens wat anders

Kamado shop

Naast een kamado kun je natuurlijk ook de lekkerste gerechten bereiden in een echte buitenkeuken, verschillende soorten en merken zijn beschikbaar in de kamado shop van firestation.nl. Waar je met een barbecue vaak beperkt bent met de ruimte, heb je hier bij een buitenkeuken geen last van, en heb je al snel voor al je gasten een heerlijke maaltijd in elkaar gezet om van te genieten. Kies voor een model waarmee je goed overweg kan, en die je de mogelijkheden geeft om de lekkerste gerechten te maken.

Kamado shop

Zelf de gerechten maken

Bij goed weer in de zomer is bbqen erg populair, helaas is het niet de ideale manier om vlees te bereiden. Door gebruik te maken van een kamado, blijven alle essentiële elementen van het vlees behouden, waardoor je geniet van een betere smaak en structuur. Ook andere producten zijn mogelijk om te bereiden, wat in de meeste gevallen bij een barbecue niet mogelijk is. Maar het oog wil natuurlijk ook wat, je hebt de keuze uit een aantal modellen die er stuk voor stuk prachtig uitzien.

Voormalige brandweerkazerne

De kamado shop waar je de kamado kunt kopen, is gevestigd in een oude brandweerkazerne uit de jaren 50. Op het terrein kun je zelfs een workshop volgen, perfect wanneer je meer wil leren over de kamado of met je vrienden of familie een gezellige middag wilt hebben. Naast het proeven van je eigen gerechten, proef je ook de gerechten van de andere deelnemers. Dit om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *