Toiletmarkt

Sanibroyeur toilet voor jou in huis

Niet overal kun je zomaar een wc neerzetten. De rioolaansluitingen zijn niet overal even groot genoeg. Hier is een oplossing voor bedacht. Een sanibroyeur is een hulpmiddel die ervoor zorgt dat je toch een wc kunt aansluiten op jouw riool zonder enige problemen. Als de tunnel namelijk te smal is blijft er te snel iets vastzitten of gaat het er helemaal niet doorheen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Hier is de sanibroyeur op bedacht.

Wat is een sanibroyeur?

Een sanibroyeur is een machine die meteen aan de wc vast zit die ervoor zorgt dat de uitwerpselen toch door de smalle buis heen kunnen. Dit kan, omdat alles wat er doorheen gaat gemalen wordt tot moes en zo wel door de buis heen past. Op deze manier kun je ook als je bijvoorbeeld een schuur in de tuin hebt waar een wc in zit deze goed laten werken zonder het riool te verlengen wat heel veel geld kost.

Waar wordt het veel voor gebruikt?

De meeste mensen die een sanibroyeur gebruiken, gebruiken dit omdat ze op een andere plek in huis een wc willen hebben, maar er daar geen goede leiding naartoe gaat. Ook wordt het veel gebruikt om te zorgen als je een schuur hebt waar iemand woont of als je een wc hebt in een schuur in de tuin. Dan heb je deze echt nodig of je moet duizenden euro’s neerleggen voor het verlengen van het riool. Kijk op de website van Toiletmarkt voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *