Shoppen, onze tips om goedkoop aan mooie kleding te komen!

Veel mensen doen het graag: shoppen. Wekelijks of maandelijks brengen zij een bezoek aan de stad om nieuwe kleding te scoren. Een leuke hobby, maar ook een hobby die een hoop geld kost. In deze blog geven je een aantal tips. Hoe kun je kleding blijven kopen zonder elke keer de hoofdprijs te hoeven betalen? Je leest het hier! Heb je zelf nog suggesties na het lezen van deze blog? Laat dan gerust even een reactie achter onderaan deze blog. 

Vinted 

Tweedehands kleding klinkt niet erg sexy, maar tweedehands kleding is tegelijkertijd erg in opkomst. Wereldwijd geeft men steeds meer aandacht aan het thema ‘duurzaamheid’. Waarom zou je een kledingstuk weggooien als je er iemand anders ook nog blij mee kunt maken? Vinted is een online marktplaats voor kleding en accessoires. Op Vinted vind je duizenden en duizenden items. Ook merkkleding is in grote getallen te vinden op Vinted. Ben je op zoek naar een trui van Ralph Lauren? Of scoor je graag een riem van Gucci? Maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Neem dan eens een kijkje bij Vinted. Download de app en geniet van het online shoppen! 

Zelf kleding maken

Oke, zelf kleding maken staat niet echt gelijk aan ‘shoppen’. Toch kun je een hoop geld besparen door zelf kleding te maken. Bovendien weet je zeker dat je items uniek zijn. Om zelf kleding te maken is het belangrijk om eerst de juiste stoffen te shoppen (mag je alsnog shoppen, dus ;-)). Ga voor viscose, katoen of kies voor andere stoffen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *