Tips voor black friday

Binnenkort is het weer Black Friday. Dat betekent dat je weer de leukste deals aan de haak kunt slaan bij allerlei soorten verschillende webshops en winkels. Veel webshops doen aan Black Friday mee. Het kan dan ook best lastig zijn het overzicht te bewaren. Om het shoppen op Black Friday wat gemakkelijker te maken voor je hebben we hier een aantal handige tips op een rijtje gezet. 

Richt je op een product en niet een winkel

Allereerst is het verstandig om je te focussen op een product in plaats van een winkel. Op die manier kun je op zoek gaan naar de goedkoopste aanbieder van het product. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Black Friday horloge? Neem dan onder andere eens een kijkje op de website van Excluso (klik hier). Het is goed om verschillende aanbieders te vergelijken, om zo op de beste deal uit te komen.

Maak gebruik van social media

Is er een Black Friday actie, dan zal de betreffende webshop dit vast en zeker ook delen op social media. Door de webshop te volgen zie je de aanbiedingen meteen en ben je er op tijd bij.

Maak een account aan

Het is verstandig om van tevoren een account aan te maken bij de webshop waar je iets van wil bestellen. Soms zijn producten namelijk binnen een aantal minuten al uitverkocht, als deze erg gewild zijn. Ben je nog bezig met het invullen van je adresgegevens op de website, dan kan het dus zomaar eens zo zijn dat het product op je lijstje al weg is voor je deze daadwerkelijk kunt kopen. 

Om die reden is het ook handig om alvast producten in je winkelmandje te doen, zodat je nog sneller af kunt rekenen tijdens de actie. Je kunt de ‘concurrentie’ maar beter te snel af zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *