Waarom zijn hippe sokken zo moeilijk te vinden?

Alweer een lange tijd geleden ging ik regelmatig op stap. Van de corona pandemie was nog geen sprake en alle lichten stonden op groen voor een goed feestje. Tijdens deze feestjes haalden ik en mijn vrienden regelmatig wat onschuldig kattenkwaad uit bij het feestende publiek. Dit was vaak erg onschuldig. Zoals hele slechte openingszinnen in een kroeg. Wat het grappig is, is dat één van deze onschuldige grappen voor mij uitgemond is in een hobby tijdens de corona pandemie. Aangezien de corona pandemie een nogal saaie periode is heb ik het mezelf interessanter gemaakt. Het was namelijk zo dat wij op stap, vooral in de zomer, op zoek gingen naar mensen met hippe sokken. Wij vonden het dan hilarisch om een van de twee hippe sokken te wisselen met een van de hippe sokken van ons. Op deze manier hebben wij zowel onze sokkencollectie in de war gegooid, en ook de sokkencollectie van de ander. Dit zorgde altijd voor een verbroedering tijdens het stappen. Omdat we tijdens de corona pandemie niet op stap konden ben ik alle rare setjes die ik kon vormen op instagram gaan posten. Dit met als doel om de ander te taggen die ik tijdens het stappen dan was tegengekomen. Ik ben toen anders naar hippe sokken gaan kijken en vond het eigenlijk erg geniaal. Om er voor mezelf de moed in te houden ben ik toen diverse hippe sokken gaan aanschaffen, om de motivatie er voor mezelf ook een beetje in te houden dat we ooit weer zouden gaan stappen.

Hippe sokken met leuke opdruk

Met hippe sokken bedoel ik dan natuurlijk sokken met een originele opdruk. Ik heb in de corona pandemie met mijzelf afgesproken dat ik elke maand een mooi stel hippe sokken mocht kopen. Ik heb diverse websites hiervoor benadert om leuke hippe sokken aan te schaffen. Uiteindelijk vond ik de hippe sokken van de website toffesokken.nl vaak het leukst. Daarbij vond ik de kwaliteit van deze sokken vaak ook erg goed. Dit voelde ik meteen toen ik de sokken ontving. De prijzen op de website toffesokken.nl vond ik daarbij ook erg goed, en schappelijk voor een student die zichzelf eens per maand trakteert op hippe sokken. Omdat ik het wel slim wilde aanpakken heb ik in één bestelling gelijk voor een half jaar aan sokken gekocht. Ik geef mezelf nu elke maand een paar hippe sokken cadeau. Ik hoefde doordat alle hippe sokken in één bestelling zaten, maar één keer de verzendkosten te betalen. Dit drukt de prijs enorm! Nu ik allerlei leuke hippe sokken hebben die een setje vormen, kan ik er straks bij het stappen weer flink tegenaan! De kameraad waarbij ik dit ritueeltje had, is helemaal met mij meegegaan in de nieuwe hobby. Hij verzameld sinds de corona pandemie ook allemaal leuke hippe sokken.

Bent u nieuwsgierig geraakt en wilt u graag meer weten?

Wanneer u benieuwd bent naar de hippe sokken die deze website verkoopt, overweegt u dan eens:

  • Om naar de website toffesokken.nl te surfen.
  • Om te kijken welke hippe sokken dit bedrijf allemaal verkoopt
  • Om meerdere sokken te bestellen om de verzendkosten te kunnen drukken

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de hippe sokken en hoop dat u ook zult slagen bij dit bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *