Wanneer is het handig je kleding te laten bedrukken?

Kleding bedrukken, wie doet het niet? In veel gevallen is het handig of leuk om je kleding te laten bedrukken vanwege de vele voordelen. We vertellen je graag meer over het laten bedrukken van je kleding, de voordelen, wanneer je hier voor kan kiezen en voor welke kledingstukken. Lees gerust eventjes door.

Beurzen

Wanneer je als bedrijf op een beurs aanwezig bent is het aan te raden om een als team gelikt uit te zien. Je wilt wat uitstralen en dat doe je vaak als eerste door de kleding van je personeel tip top in orde te hebben. Het is niet verstandig om je personeel met eigen kleding gekleed op de beursstand te laten staan. Ten eerste val je hierdoor niet op als personeel zijnde en ten tweede kan het dus voorkomen dat iemand zich niet volgens jouw normen representatief kleed.

Daar is dus een oplossing voor! Je kan er voor kiezen om polo’s, t-shirts of overhemden uit te zoeken en deze te laten bedrukken met jouw logo en of slogan. Door eenzelfde soort kleding uit te kiezen is iedereen binnen jouw team gelijk en zullen ze voldoen aan jouw wensen en eisen.

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je logo op de borst te laten bedrukken en op de rug de slogan van je bedrijf. Of je kiest voor het gebruikelijke ‘crew’ woord.

Festivals

Tijdens festivals herken je personeel vaak aan dezelfde kleding. Dat komt doordat grote merken als Heineken, Bavaria en Desperados hun personeel wilt laten opvallen en netjes wilt laten kleden. Wil je een shirt bedrukken? Dat is een goed idee! Hiermee heb je een positieve uitstraling op de rest van het feestgangers en val je lekker op.

Ben je benieuwd wat de kosten zijn van het laten bedrukken van je kleding? Bekijk de kosten dan eens online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *