Wees een powervrouw met kledingmerk Josh V

Het zou iedere vrouw die een beetje met mode en fashion bezig is wel bekend voor moeten komen: het merk Josh V. Dit iconische merk werd opgericht door Amsterdamse mode onderneemster Josh Veldhuizen en kan tegenwoordig als groot succes worden gezien. Door Veldhuizen’s affiniteit met mode en ambities om haar eigen onderneming te starten is Josh V ontstaan. Met hard werken is dit merk binnen een paar jaar erg groot geworden. De kledingstukken worden verkocht in totaal 9 landen waaronder Nederland, België, Portugal en Duitsland. 

Josh V staat symbool voor de ambitieuze en sterke vrouw

Het modelabel van Josh V heeft dus bijna alle succes te danken aan de entrepreneur Josh Veldhuizen. Ze is een echte powervrouw die niet denkt in problemen maar in oplossingen. Met een enorme drive en een verfijnd inzicht is de populariteit van het merk onder vrouwen naar grote hoogte gestegen. Veldhuizen was al vroeg werkzaam als model voor de grote fashion merken en daardoor heeft ze een unieke kijk ontwikkeld op mode. Daarom is Josh V vooruitstrevend en staat luxe en kwaliteit voorop. Intrigerende details en een classy vrouwen look behoren tot de boventoon van dit merk. Het merk bestaat sinds 2011 en sindsdien staat het merk symbool voor de ambitieuze en sterke vrouw. Je kan wel stellen dat dit merk onmisbaar is in elke vrouwen kledingkast.

De collectie van Josh V

Als je op zoek bent naar dameskleding hoef je niet verder te zoeken dan Josh V. De kledinglijn is erg divers en breed en daarnaast heel betaalbaar. Zo kan je bij Josh V door veel geld te besparen toch nog met de mode mee. De kledingcollectie bestaat uit allerlei stukken zoals jurken, jassen, truien en andere dameskleding. Dit brede palet aan kledingstukken zorgt ervoor dat je je op en top vrouw voelt met een allure aan stijl. Maar niet alleen de kledingcollectie is erg populair onder de vrouwen die Josh V kopen. Denk bijvoorbeeld ook aan stijlvolle accessoires, zoals de josh v tas. Het mooie aan zo’n tas is, dat je het heel makkelijk met kledingstukken van Josh V kunt combineren. Naast dat de kleding de volle aandacht trekt van voorbijgangers doet de tas dat ook. Daarnaast zijn de tassen erg praktisch en kun je er alles in kwijt. Deze Josh V tassen kunnen dienen als handtas, schoudertas of belt bag. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want ook hier let dit modebedrijf op een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *