Wil jij een originele kerstboom?

Een originele kerstboom, dat is nog niet zo gemakkelijk om te creëren. Veel mensen vinden het fijn om in december hun huis extra te verlichten en te versieren. Niet alleen om een mooie kerstsfeer te krijgen, maar ook om het donker wat te verdrijven. Maar ieder jaar diezelfde boom, dat kan wat tegen gaan staan. Een originele kerstboom is dan een uitstekend alternatief, maar de vraag is hoe je dit dan aanpakt. Hoe kun jij nu op een alternatieve wijze toch je huis in kerstsfeer brengen en mooi versieren en verlichten? Dat kan met de bomen van Houtenkerstboom.com!

Originele kerstboom

De een vindt het versieren van het huis in de dagen voor kerst een heerlijke bezigheid en laat zijn of haar creativiteit de vrije loop. Anderen hebben hier veel meer moeite mee. Ze pakken eigenlijk gewoon ieder jaar dezelfde spullen van zolder en het huis ziet er ook ieder jaar hetzelfde uit. Een originele kerstboom creëren? Ze zouden niet weten hoe ze dit aan zouden moeten pakken. Dat betekent niet dat ze het niet zouden willen, ze hebben alleen geen idee hoe. Geldt dit voor jou ook? Dan raak je soms misschien wat gefrustreerd door de originaliteit die je bij sommige anderen in huis terugziet in de decembermaand. Sommigen gaan zelf creatief aan de slag en maken met bijvoorbeeld een paspop en losse kerstboomtakken zelf een originele kerstboom. Of ze knutselen iets van hout in elkaar. Maar als je zelf niet zo handig bent of gewoon niet over zoveel creativiteit beschikt, dan zal dit jou niet zomaar lukken. Wat dan wel te doen als jij zat bent van altijd maar weer op zoek gaan naar een mooie dennenboom of ieder jaar maar weer diezelfde kunstkerstboom van zolder halen? Dan kun je er voor kiezen om naar Houtenkerstboom.com te gaan, hier kun je een prachtige originele kerstboom kopen!

Groot en klein

Bij deze zaak maken ze, zoals hun naam het al aangeeft, bomen van hout. Ze hebben hierbij twee verschillende modellen, de Yelka en de Spira. Allebei vallen ze in de categorie van originele kerstboom. De Yelka is opgebouwd uit latjes, die je zelf in een vorm kunt draaien. Doordat ze boven klein zijn en onder juist langer, heb je toch de driehoekige vorm van een dennenboom. Bij de Spira is dit iets anders, deze bestaat uit een elegante spiraal, maar ook deze loopt van beneden naar boven taps toe. Beide modellen zijn in verschillende maten te krijgen. Zo is de Spira verkrijgbaar in de hoogtes:

  • 42 centimeter
  • 85 centimeter
  • 138 centimeter
  • 190 centimeter

De maten van de Yelka variëren van 75 tot 150 centimeter. Het maakt dus niet uit of jij een klein of groot huis hebt, je kunt bij Houtenkerstboom.com altijd een originele kerstboom vinden in een maat die bij jouw woning past! Kies jij voor zo’n houten boom, dan heb je echt iets origineels in huis dat je niet zomaar bij anderen zult vinden! Je kerstversiering zal er dan echt eens helemaal anders uitzien. Ben jij de dennenboom of kunstkerstboom ook zo zat, ga dan voor een originele kerstboom naar Houtenkerstboom.com!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *